Blog anti moldoveni.

Moldoveni! Specie pe care as dori-o pe cale de disparitie! Antimoldoveni! Foarte multi

Castigatorul concursului

Fara nici o indoiala, castigatorul primului concurs organizat aici este DL. Marius Blaster. Asa cum anuntam acesta este fericitul castigator a 50 lei, 2 cola si 2 pachete de tigari! Avand in vedere inversunarea si stradania acestuia, am hotarat de a-i acorda si un premiu suplimentar: un pachet de prezervative.

Astfel cu premiul castigat moldoveanul fudul si inganfat si ca meniul sa fie complet si prost poate sa isi indeplineasca o seara mirifica: are 50 lei de benzina/motorina, poate iesi cu prietena in A4 mirosind a parfum,  are si 2 cola si 2 pachete de tigari drept consumatie, si in caz ca are nevoie si pachetul de prezervative. O seara de vis acordata in intregime de acest blog!

Dl.Marius Blaster este rugat sa trimita un comentariu/mail cu datele dansului de contact pentru a putea in posesia marelui premiu. O adresa postala, un cont de banca…va descurcati dumneavoastra.

Organizatorii promit un premiu special daca acesta ne va trimite si poza/poze de la marea noapte sau de la momentul intrarii in posesia premiului.

FELICITARI!

April 20, 2011 - Posted by | MOLDOVENI IN TARA

6 Comments »

 1. Fara indoiala sunteti cei mai prosti din curtea scolii,iar pt Mariusica bv mane,imi placi ai venit cu argumente imbatabile, tine-o tot asa da-le peste bot nesimtitilor astora,le-ai cam inchis gura ce-i drept,nu prea mai au idei ce sa mai scrie,i-ai incuiat de tot, le-ai dat mat, traiasca Moldova lui Stefan:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:

  Comment by Silent_Assassin | June 1, 2011 | Reply

 2. RAHAT

  Comment by vanea | June 5, 2011 | Reply

 3. Invata sa scrii,analfabeto.Cat despre Marius, respectele mele frate,esti f destept, se vede ca ai studiat multa istorie,i-ai facut pe astia de ras.Habar n-au ce vb, macar tu ai venit cu dovezi concrete, ceea ce ai scris pe aici , am gasit pe internet si eu in mare parte,asta e istorie, ne-ai dat o lectie de istorie noua romanilor,bv le-ai dat peste nas lichelelor astora.Respectele mele din Alba.

  Comment by Andrei, Alba-Iulia | July 29, 2011 | Reply

 4. 1. Ingamfat
  2. S-a inventat punctul.
  3. Proverbul rade ciob de oala sparta iti spune ceva?:)
  Vezi? Tocmai ti-a demonstrat o moldoveanca,, in 3 cuvinte,, ca n-ai fost capabil sa inveti chestii elementare de clasa a 3-a. Si-atunci de ce vii sa te joci cu oameni mari? Fugi, mami, si invata ca vine BAC-ul acusi

  Comment by d3vilbabe | October 6, 2011 | Reply

 5. “Ii urasc pe moldoveni. Sunt prosti, lenesi, mincinosi si hoti.

  Dar iubesc sa imi bat joc de ei si sa-i injosesc!”
  Deci asta e parerea ta bazata pe ce?Raspuns—nimic! Cred ca la virsta ta nu ai acumulat destule informatii despre RM si pupulatie iei pt a cataloga pe ei,iti fati taar de rusine !

  Comment by be-funky | November 22, 2011 | Reply

 6. Din toate temele pe care leam citit pe blogul tau de rahat, am facut concluzia ca esti un prost , mai pune mana pe cartea de gramatica, si pe o carte ceva.. poate ti-a mai veni mintea la cap…. SUNT MOLDOVEAN SI MA MANDRESC CU ASTA ! Decat sa stau sa le sterg c*r* la tigani 😀 ha ha prost mai esti)

  Comment by EU | June 19, 2012 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: