Blog anti moldoveni.

Moldoveni! Specie pe care as dori-o pe cale de disparitie! Antimoldoveni! Foarte multi

Frustrare. Tampenie. Moldovean de fapt

Am unul la munca….saracul e frustrat rau. Nu are nici un prieten, desi a avut la inceput, toti il ocolesc si nu vor sa vorbeasca cu el. De fapt nu vor sa fie asociati cu el intrucat e un dobitoc.

La inceput am vrut sa nu ma iau dupa restul si sa- acord o sansa. A ratat-o. Si pe a doua. A scapat ca prin urechile acului sa nu-l bat la propriu…in fine…

Omul asta de fiecare data cand are ceva de reprosat, cand ar zice “esti prost” are o vorba “ce sa- faci?! asa e cand lucrezi cu moldoveni!” Dar de fiecare data cand i se pare lui ceva…si spune asta nimanui ca nimeni nu il asculta sau sa il bage in seama, dar, il mai auzi. Il asculta prietena lui…si asa zice mereu cand…”ce sa-i faci?! asa e cand lucrezi cu moldoveni!” cu aspect extrem de negativ si defaimator.

Nu stiu cum se face dar am aflat “istoria” lui si a familiei lui.

El a avut norocul sa se nasca la Bravos. Dintr-un tata si o mama moldoveni! Parintii lui  au emigrat ca alti moldoveni, din partile moldovei (romanesti) la Brasov. Unde mama lui, l-a nascut pe bou. Prietena lui…la fel. Moldoveanca.

El nu e moldovean. El e nascut la Brasov, din mama si tata moldovean (nu ca ar avea dansii ceva vina asupra lui), cu prietena moldoveanca. Dar de fiecare data cand ar zice “prostule/incapabilule” el are o vorba “ce sa faci?! asa e cand lucrezi cu moldoveni”….

Vai de steaua lui!

Concluzia?!? O trageti voi…

April 26, 2012 - Posted by | Uncategorized

5 Comments »

 1. salut! sunt curioasa cine in familia ta e moldovean? esti frustrat rau!

  Comment by maria | May 30, 2012 | Reply

 2. Cat de tare ma bucur ca stiu atatea limbi.. nu doar romana si engleza.. да пошел ты нахуй, дибил недоделаный. Sper sa-ti dea in cap sa traduci prin google translate.. sau poate sa te ajute vreun moldovean, care-l urasti mai tare.. Mi-e sila de incultura unui ins, care-si permite sa spurce tot neamul pentru niste scurgeri.. de parca n-ar exista romani prosti.. pfff

  Comment by M.B. | June 19, 2012 | Reply

 3. Concluzia este ca tu esti un prost !
  uitati-va intai in oglinda la voi, ca va este plina tara de tigani si de prosti … ca sa nu mai postam si noi videouri de pe youtube cu romani prosti si jegosi. Nu am mai vazut un blog asa de kkt ( ma scuzati de expresie) . Sa faci un blog impotriva unei natiuni, cred ca este ilegal, dar in primul rand lipsit de educatie si respect . Esti un prost,(cel ce a facut blogul) nu ai pic de rusine, caci iti numesti fratii ‘jegosi’ si ‘prosti’ ,avem acelasi trecut si traditii.. nu meriti sa traiesti pe aceste meleaguri, nu meriti nimic….
  este o vorba in popor : cine spune ala e …

  Comment by EU | June 19, 2012 | Reply

 4. dar tu fraiere ce esti?
  o fi poate cum zici tu dar crede-ma esti rezultatul unui avort neterminat!

  Comment by romeo | June 22, 2012 | Reply

 5. Poate asa e adevarul dar DE CE BETI TUICA DE PUFOAICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaa

  Comment by wolf | July 28, 2012 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: