Blog anti moldoveni.

Moldoveni! Specie pe care as dori-o pe cale de disparitie! Antimoldoveni! Foarte multi

Felicitari

Doresc sa transmit felicitarile mele sincere pentru specimenul din articolul de mai jos si detinatorul comentariului respectiv…e fenomenal! Si culmea MOLDOVEAM PROST ce esti, tu, unul, habar nu ai de ce ma distreaza asa de tare!!! BOULE e prea subtil pentru tine…dar multumesc pt lectia de gramatica pe care incerci sa mi-o dai. =)) am lesinat. Si prostul nici nu stie de ce.

Dar uite…sa fiu de ajutor…mailul lui real cica ar fi g4mb1n019@yahoo.com  . Va rog eu MOLDOVENI PROSTI, explicati acestui specimen, pe limba voastra ca poate numai asa intelege cat e de prost si cum va face si mai prosti pe voi toti!

Cu respect!

July 2, 2012 - Posted by | Uncategorized

4 Comments »

 1. In primul rand atitudinea ta fata de moldoveni este total in contradictie cu tot ceea ce inseamna U.E. deci implicit civilizatie! Acest lucru denota faptul ca tu esti mult prea inteligent pentru a le intelege. Te lasam in prostia ta, ca tine mai sunt multi altii!

  Comment by No matter | July 14, 2012 | Reply

 2. Culmea e ca nu am primit nici un mail…cred ca de fapt tu esti imputitul si agramatul…dar ce sa-i faci..cand nu poti ascunde ceva scoti in evidenta..cum e cazul prostiei tale.Esti prea retardat…dar tu nu ai nici o vina…singura vina este ca te-ai nascut..principalii vinovati sunt animalele alea care te-au crescut…ca pe un bou.Vad ca esti frustrat tare de aceea tind sa cred ca ai fost futut in adancul gurii de moldoveni..:)).

  Comment by Alt Moldovean | July 16, 2012 | Reply

  • de obicei fut in gura moldovence! de fiecare data cand am ocazia!!! rau de tot!!! cel mai jegos sex posibil pe fata pamantului il fac si impun cand puna pe cate una! si urla si tipa si plang….si le-o dau la supt dupa ce le-o dau la ochiul maron…he he….

   Comment by antimoldoveni | August 6, 2012 | Reply

 3. STAFULE NENE:….Adevarul este caLA MOLDOVENI SE BEA TUICA DE PUFOAICA …nu intelegi de ce nu poti sa te intelegi cu ei!!!!!!!!…….. mi sa luat de muzica lor de rahat, aia e muzica……..si mort sa fi si nai asculta……..

  Comment by wolf | July 28, 2012 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: